Verduisteringsgordijnen voor boten en recreatievoertuigen

Comfort day and night

Dometic levert een uitgebreid assortiment rolgordijnen voor het waarborgen van de privagy en het beschermen tegen ongedierte. Voor ramen zonder frame (ramen met aluminium frame en framloze ramen) raden we onze rolgordijnen aan. Alle rolgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleurencombinaties. Omdat de verticale geleiderails kunnen worden ingekort, is op maat maken geen probleem.

 

Het complete assortiment verduisteringsgordijnen van Dometic waarborgt uw privacy aan boord en biedt u maximale flexibiliteit als het gaat om regulatie van licht en temperatuur. 

Ons assortiment is ongeëvenaard qua omvang en keuze, in eigen huis ontworpen, geconstrueerd en geproduceerd, getest en volledig geoptimaliseerd voor het leven op zee.

 

Rolgordijnen

 

 

Geplisseerde

Verduisteringsgordijnen

Verduisterend rolgordijn

 

Creëer een aangename sfeer aan boord met geplisseerde verduisteringsgordijnen van Dometic. Ons assortiment geplisseerde verduisteringsgordijnen zorgt voor een consistente styling en effectieve regeling van invallend licht en de temperatuur, ongeacht de afmetingen, ook bij gebogen en schuine ramen. Veilig voor kinderen en leverbaar in handmatige en elektrische uitvoeringen.

 

Dometic verduisterende rolgordijnen kunnen uitstekend dienst doen als zonwering maar bieden u ook de privacy wanneer gewenst. Onze rolgordijnen zijn leverbaar in diverse stoffen, kunnen handmatig of elektrisch worden bediend en passen harmonieus in uw interieur.

Verken productenVerken producten

 

 

 

 

Speciale rolgordijnen

 

Stijgende warmte, felle zon, vervelende insecten of nieuwsgierige ogen – houd alles buiten wat uw dag zou kunnen bederven. Geniet van een perfecte vakantie- of werkdag in uw voertuig. Speciale rolgordijnen en insectenhorren van Dometic zorgen ervoor dat dat kan.

 

 
Verken producten 

 

© 2018 - 2020 X-Trailer.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel