BEARLOCK

Helaas zijn campers (kampeerauto’s) een zeer dankbare prooi voor dieven. Deze “bijzondere aandacht” is vanwege de hoge waarde, de onderdelen en de vaak goede staat van de voertuigen. Niet alleen in Nederland, maar vooral de in het buitenland rijdende (Nederlandse & Belgische) campers vormen een grote bron van zorgen voor verzekeraars, maar…vooral voor uzelf, als eigenaar van zo’n kostbaar “rijdend huis”.

Sinds jaar en dag wordt de BearLock als uitermate probaat anti-diefstalmiddel toegepast binnen de camperbranche. Naast de algemene voordelen dat de BearLock in zich herbergt zijn er nog twee extra redenen waarom vaak de BearLock als eerste keuze anti-diefstalmiddel voor campers wordt verkozen:
Naast de opbouw / onderdelen zijn de dieven ook geïnteresseerd in het onderstel (chassis). Twee vliegen in één klap! In met name Midden- en Oost-Europa illegale fabriekjes waarbij ze de camper omzetten tot heuse “vrachtwagentjes”.
Kampeerauto’s zijn nogal moeilijk (elektronisch) afdoende te beschermen.
Vaak geven aansluitingen, door de complexiteit, elektronische storingen en “stroomlekkage” (denk aan winterstallingen). Met alle ongemakken is in/uitschakelen dan niet mogelijk.

Hoe goed u ook verzekerd bent, de schade bij diefstal is nooit helemaal af te dekken. Uit ervaring weten we dat zo’n gebeurtenis een enorme traumatische werking heeft. (Stel u komt terug van een heerlijke wandeling in Italië en uw camper is weg!). Daarom schaft u een anti-diefstalsysteem toch vooral voor uzelf aan, u wilt dit toch niet meemaken?

 

Met de BearLock blijft de kampeerauto bij zulke gelegenheden gewoon op zijn plek. Naast de huidige populaire onderstellen zoals de Fiat Ducato, Ford Transit en Volkswagen Transporter heeft BearLock heeft zelfs ook voor verscheidenere oudere modellen. Denkt u aan de eerdere Volkswagen busjes T1 t/m T4. Oudere Mercedes Benz bussen, oudere Fiat Ducato / Citroën C25’s (met stuurversnelling). Vaak vertegenwoordigen “nostalgische” modellen een forse waarde als ook zijn ze zeer populair als geheel en onderdelen voor Midden-Oosten en Afrika. Dieven kunnen werkelijk alles gebruiken!

WAAROM BEARLOCK? DE VOORDELEN OP EEN RIJ:

1. UNIEK & GEPATENTEERD SYSTEEM

BearLock® is internationaal en Nederlands patenthouder van het NRK-FK principe bij voertuig gebonden mechanische beveiligingssystemen. Dit is het fietsslotprincipe (sleutel is er alleen uit te halen bij vergrendeling) in combinatie met een omklapbare sleutel. Daarmee is BearLock® het enige legale en officiële systeem met dit principe in deze klasse. Wat betekent dat concreet voor u? Aanschaf van de enige, echte BearLock® geeft u zekerheid van continuïteit in service, garantie én niet onbelangrijk probleemloze acceptatie bij de verzekeraar! Voor nu en in de toekomst. Hier kunt u verder informatie vinden.

2. 10 JAAR GARANTIE

3. SLEUTELS

4. ROBUUST

5. GÉÉN STORINGEN

6. GÉÉN ABONNEMENTSKOSTEN

7. GÉÉN HERKEURINGEN & ONDERHOUD

8. SNEL & SIMPEL IN GEBRUIK

9. VEILIG OP WEG

10. VRIENDELIJK VOOR UW VOERTUIG

11. BEVEILIGT PREVENTIEF

 • Bearlock Excellent | NRK-FK V-bakslot
  Bearlock Excellent | NRK-FK V-bakslot

  BearLock fabriceert voor vrijwel alle voorkomende kampeerauto’s een passend slot. Niet alleen voor de meest recente modellen, zoals Fiat Ducato en Ford Transit, maar ook voor oudere uitvoeringen.

  € 719,00
 • Bearlock Excellent | NRK-FK stuurkolomslot
  Bearlock Excellent | NRK-FK stuurkolomslot

  BearLock fabriceert voor vrijwel alle voorkomende kampeerauto’s een passend slot. Niet alleen voor de meest recente modellen, zoals Fiat Ducato en Ford Transit, maar ook voor oudere uitvoeringen.

  € 749,00
© 2018 - 2020 X-Trailer.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel