Luifels

ALTIJD IN DE SCHADUW

Wandgemonteerde luifels Dakgemonteerde luifels Accesoires

 Dometic heeft een compleet assortiment duurzame luifels voor patio's, ramen en deuren. Onze producten zijn leverbaar in een groot aantal duurzame en stijlvolle stoffen – elk met zijn eigen eigenschappen.
Bij Dometic werken we graag samen met andere bedrijven die net zo enthousiast zijn over ‘making mobile living easy’ als wij. Dat is een van de redenen waarom we nu het grootste (en beste) aanbod luifels in de markt hebben, waaronder kwalitatief hoogwaardige lichtgewicht luifels. 

 

  
Wandgemonteerde luifels Dakgemonteerde luifels Accesoires
Dometic maakt al jaren hoogwaardige luifels. Daarom kunnen we een breed assortiment aan wandgemonteerde luifels leveren voor verschillende budgetten en voertuigsoorten.  We leveren zowel handmatige modellen als modellen met afstandsbediening, zonder en met windsensoren. Dometic maakt al jaren hoogwaardige luifels. Daarom kunnen we uiteenlopend aanbod aan dakgemonteerde luifels leveren voor verschillende budgetten en voertuigtypen. Alle modellen zijn licht, compact en makkelijk te plaatsen. En voor maximale duurzaamheid wordt ons luifeldoek gemaakt uit een stuk - naadloos. Als u meer privacy wenst, raden we u aan te kijken naar onze uitgebreide selectie accesoires zoals rolgordijnen. U vindt vast een oplossing die zowel bij uw smaak als budget past. We leveren ook zijpanelen alsook schaduwdoeken en een compleet aanbod reserve onderdelen om uw luifel in goede conditie te houden.
VERKEN PRODUCTEN > VERKEN PRODUCTEN > VERKEN PRODUCTEN >
© 2018 - 2020 X-Trailer.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel